10 motive să participi la Deco Days 2020

Posted in 1 September 2020

Dragă Partener,

A mai rămas mai puțin de o lună până ne vom reîntâlni, de această dată virtual, în cadrul Deco Days 2020. În cazul în care nu te-ai hotărât încă, am realizat o listă cu 10 motive pentru care merită să participi la ediția de anul acesta.

  1. Vei participa la o ediție aniversară. Anul acesta Deco Days va avea loc pe 24 septembrie 2020, fiind centrat în jurul ideii de noi posibilități.
  2. Vei face cunoștință cu noile modele de perdele și draperii din Colecția Toamnă/Iarnă 2020.
  3. Vei primi un kit de participare care constă în mostre din noile materiale, oferte de preț diverse și multe alte surprize. Doar asigură-te că îți confirmi participarea până pe 04.09.2020, astfel încât coletul să ajungă la timp la ușa ta.
  4. Vei avea o experiență virtuală inedită, deoarece în contextual actual, pentru siguranța ta și a colegilor noștri, Deco Days va fi o ediție transmisă în exclusivitate online.
  5. Îl vei revedea pe hostul nostru mult îndrăgit – Bogdan Bob Rădulescu, care îți va menține zâmbetul pe buze. 
  6. Vei face cunoștință cu INVITATUL SURPRIZĂ - o personalitate importantă, cu influență în domeniul designului de interior.
  7. Vei afla noile trenduri în materie de design interior și vei cunoaște noul showroom Mendola Fabrics.
  8. Vei participa la lansarea noului website Mendola Fabrics, o platformă special concepută pentru tine.
  9. Vei putea să ne urmărești din confortul casei tale! Evenimentul va dura aproximativ o oră jumătate.
  10. Poți să îți confirmi foarte simplu participarea la eveniment, trimițându-ne un email la adresa decodays@decocenter.ro sau adresându-te managerului de zonă.

Cu entuziasm,

Echipa Deco Center