Showroom

Deco Center, cu o experiență de 15 ani dobândită pe piața de metraje din România, a devenit cel mai mare furnizor de materiale pentru perdele și draperii din țară.

Pentru a vă face cunoscute cele peste 600 de țesături și gama completă de produse oferite, am simțit nevoia creării unui spațiu, care să permită expunerea și prezentarea decorurilor, a colecțiilor noi, de fapt a sortimentației complete.

Pentru a face cunoștință cu gama bogată de produse oferite și a discuta condițiile, modalitățile de colaborare, vă invităm să vizitați Showroom-ul Deco Center din Vlaha nr 22 ( jud. Cluj).

Prin programarea unei întâlniri avem posibilitatea de a sta la dispoziția Dumneavoastră, alegând articolele și găsind soluțiile cele mai potrivite domeniului de activitate avute.

Showroomul Deco Center este totodata gazda Deco Days, eveniment organizat anual. Vă asteptăm atat primăvara cat și toamnă, unde vă prezentăm cele mai noi materiale de perdele și draperii, conform trendului actual de pe piața internațională.

Deco Days, începănd cu 2016, a devenit principalul eveniment intern ce marchează lansarea noilor trenduri pentru toamna/iarna si devine o avanpremiera pentru participarea la Heimtextil in Frankfurt, Germania, cel mai important tărg din domeniu la nivel international ce are loc in fiecare an in luna ianuarie. 

Orice prilej ați alege pentru a ne vizita, noi vă așteptăm cu drag!