Branduri

De ce Mendola Fabrics?

Mendola fabrics corespunde oricărei necesități în materie de decorare cu perdele și draperii. Colecțiile noastre cuprind peste 600 de modele, metrajele noastre pot fi adaptate diferitelor ferestre sau locații ce trebuie decorate, pe măsurile necesare, în stilul în care vrei.

Colecțiile nostre sunt concepute ca un caleidoscop de tipare și culori, cu intenția de a fi combinate și potrivite cu modele din întreaga gamă.

Oferim o varietate mare de produse din care să alegi, să mixezi și să decorezi. În funcție de dimensiunile, sistemul de prindere și de modalitatea de încrețire/ agățare aleasă, mai tradițională, cu rejansă sau, pentru un feeling contemporan, recomandăm inele sau bride. Dacă te grăbești, o parte din materiale se găsesc și sub forma de ready made la o parte din partenerii noștri.

Mendola Fabrics – Marketing si distribuție

Noile colecții Mendola Fabrics sunt lansate de două ori pe an printr-o rețea de parteneri, distribuitori, lanțuri DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile in peste 23 țări.

Mendola Fabrics este prezent in piața dn Romania si prin lanțuril de retail detinut de grup Nobila Casa, cu 13 locatii in orașele  București, Cluj Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Tirgu Mureș, Alba Iulia si Bistrita cat si printr-un magazin propriu detinut de către compania Deco Center, parte din grup ce deține si distribuie brandul Mendola Fabrics ca si core business, etalon in comerțul de perdele si draperii in centrul orașului Cluj Napoca. Aceste showroom-uri dau posibilitatea partenerilor, designerilor, decoratorilor si clienților lor sa vizioneze gama completa de perdele si draperii mendola fabrics.

Cataloagele noastre de mostre ce prezintă gamele si colecțiile sunt utilizate de retaileri si designeri de interior din multe țări europene si din Romania. Toate modelele sunt atent alese si concepute pentru a asigura un înalt nivel de calitate, a menține un excelent nivel al stocurilor si distribuție de mostre rapidă și eficientă in piețele pe care este prezent brandul Mendola Fabrics.

Compania Deco Center investește anual in campanii de imagine și campanii promoționale pentru fiecare brand din familia Mendola, cu focus special pe Mendola Fabrics atît în România cat și in Europa in magazine ce comercializează produse de interior, DIY, home&deco pentru a oferi suport clienților și a menține notorietatea brandului.

Mendola Fabrics – Customer Service

Mendola Fabrics prin compania Deco Center este dedicată în a oferii un înalt nivel al serviciilor pentru clienți. Sistemul de gestiune integrat oferă informații partenerilor in timp real privind nivelul de stoc pentru fiecare model. Un centru logistic ultramodern ce asigură livrarea comenzilor lansate până la orele 14.00 in aceeași zi prin sistem de curierat sau in maxim 7 zile prin platforma logistica proprie. Procesarea rapidă a comenzilor împreună cu sistemul de transport performant propriu și prin terți, oferă o distribuție de cea mai înaltă eficiență din industrie.