Companie

Compania Deco Center a fost înființată în cadrul unei afaceri de familie lansată încă în 1990.

Reușitele primilor ani de activitate i-a determinat pe proprietari sa divizeze domeniile de activitate, astfel acordând șansa dezvoltării fiecărui segment în parte și implicit la dezvoltarea întregului grup de firme cunoscut azi sub numele Mendola Group.

Furnizarea țesăturilor pentru perdele și draperii, a devenit domeniul principal de activitate a firmei Deco Center.
Comercializarea decorațiunilor interioare se desfășoară în cadrul firmei Mendola Pro.
Serviciile de transport mărfuri în regim intern şi internaţional este oferit prin intermediul firmei Unitrans Logistic.
Investițiile imobiliare, închirierea și subânchirierea bunurilor imobiliare proprii în localitatea Apahida, aflată la ieșirea din Cluj-Napoca spre Baia Mare, au fost dezvoltate în cadrul firmei Pro Invest Parc Logistic.

Investițiile imobiliare, închirierea și subânchirierea bunurilor imobiliare proprii în localitatea Vlaha aflată aproape de porțiunea de autostradă Turda – Gilău (ieșirea din Cluj-Napoca spre Oradea) au fost dezvoltate în cadrul firmei Unimode.

Deco Center, parte a Grupului Mendola, este o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul furnizării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România, timp în care a reușit să devină cel mai mare distribuitor de metraje din țară.

Garantăm succesul unei afaceri printr-o gamă generoasă de materiale decor pentru perdele, draperii și tapițerii, cât și printr-o gamă variată de galerii și șine din aluminiu. Oferta Deco Center este completată și cu diverse modele de rejansă și alte accesorii destinate decorării ferestrelor sau a încăperilor.

Deco Center se definește totodată și prin gama de produse home textiles, produse ready made ca perdelele și draperiile finite, modele deosebite de pături și cuverturi de pat.

Colecția de tablouri, un alt domeniu caracteristic, cuprinde o selecție reprezentativă de picturi manuale. De la stilul urban până la clasicele tablouri de peisagistică, picturile noastre sunt create de artiști care prin îmbinarea mai multor tehnici dau naștere unor lucrări de excepție. Motivele florale și cele abstracte sunt doar câteva tematici a colecției oferite.

Existând o cerere explicită de către consumatori pentru tot ceea ce înseamnă bedding, firma și-a diversificat sortimentația conform acestei solicitări, oferind perne-pilote antialergice, tratate cu Aloe Vera, având umplutură nanofibră sau puf și pană, toate de o foarte bună calitate.

Competențele profesionale ale firmei asigură servicii de consultanţă, livrare rapidă și în același timp promptitudine în relația cu clientul.

Întotdeauna cu un pas înaintea pieței, Deco Center aduce ultimele tendințe în materie de decorațiuni și colecții noi la fiecare jumătate de an, conform trendului de pe piața internațională.

Considerăm că avem datoria față de partenerii noștri de a-i informa cu privire la tot ceea ce este nou, culorile și formele cele mai potrivite, ultimele tehnologii, de a le oferi alternative la stilurile existente și de a-i menține mereu în pas cu moda.

Punem accent totodată și pe continuitatea produselor oferite, devenind astfel parteneri de încredere pe termen lung pentru toți colaboratorii noștri comerciali.