Deco Days 2018: O ediție dedicată schimbării

Posted in 27 September 2018
Deco Days 2018: O ediție dedicată schimbării

Toamna se numără noile colecții de perdele și draperii, iar noi, ca în fiecare an, ne-am propus să lansăm noutățile Toamnă – Iarnă 2018 într-o manieră inovativă în care să combinăm business-ul, arta și textilele într-un eveniment complet.

Acesta ediție mizăm pe interacțiune, într-un concept numit Space for Change. Această ediție vă invităm să fiți personajele principale, alături de perdelele și draperiile noastre. În spații versatile insiprate de trendurile sezonului, am pregătit micro-evenimente interactive, în care vă invităm să vă spuneți părerile, să vă testați creativitatea și să pășiți în lumina reflectoarelor.

Ziua I: 26 septembrie

12.00 – 14.00: Start Deco Days & Conferință de Business
Cele mai noi informații din domeniul perdelelelor, secrete de business, noutăți, obiective și așteptări le proiectăm pe toate într-o conferință care deschide întregul eveniment Deco Days. Locație: Cinema Victoria

15.30 – 16.30: Dezbatere Trenduri, alături de designeri și artiști
Alături de designeri, stiliști, artiști și arhitecți, dezbatem cele mai noi trenduri în materie de design interior cu focus pe draperii și perdele, în două calupuri orare, fiecare a câte 30 de minute. Locație: Magazin Deco Center

16.30 – 17.30: Instalații de Artă, realizate de Atelier Mass
Țesăturile devin focusul principal al unor instalații de artă plasate în spații cheie ale orașului, pe tot parcursul Deco Days 2018. Te invităm să descoperi poveștile țesute de perdelele și draperiile Mendola Fabrics.

18.00 – 20.00: Live Photoshooting Experience
Lumini, cameră, acțiune! Noile perdele și draperii din colecțiile Tomnă – Iarnă 2018 sunt pregătite să fie fotografiate. Pregătește-te și tu, căci ești invitat să fii unul dintre personajele photoshooting-ului nostru live.
Locație: Casino Centru de Cultură Urbană Cluj

20.00: Cina de Gală
În inima Clujului, pe malul lacului Chios, la restaurantul și terasa cu același nume, ne întâlnim să socializăm, într-o încântare de gusturi și arome selectate special pentru o seara de neuitat. Locație: Chios Social Lounge

Ziua II: 27 septembrie

08.00 – 18.00: Vizionarea Noilor Colecții & Întâlniri de Business
Discuții și negocieri de business. Am pregătit oferte personalizate și promoții atractive pentru întreg sortimentul de perdele, draperii și alte articole pentru casă. Locație: Showroom Deco Center, Vlaha

Ineditul ediției curente constă și în mici surprize pregătite pentru invitați: o rețea selectă de parteneri în zonele centrale ale orașului formată din cafenele și restaurante, instalații de artă care proiectează țesăturile de perdele și draperii într-o lumină originală, invitați din sfera creativă - designeri, artiști, stiliști - și nu în ultimul rând participarea invitatului nostru special, Ileana Răducanu, redactor șef Elle Decoration. 

Un spațiu multivalent reunind  arta, întâlnirile de business, socializarea, alături de alte activități interactive, este pregătit să ofere o experință senzorială completă și să dea viață țesăturilor de perdele și draperii. 

De abia așteptăm să ne reîntâlnim în universul Deco Days