Despre noi

Distribuitorul numărul 1 pe piața de textile pentru casă, Deco Center colaborează cu peste 290 clienti interni si peste 80 clienți externi din 23 țări din Europa precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Țările Baltice. 

Reușitele primilor ani, colaborările profesionale dezvoltate cu cele mai semnificative companii de specialitate din lume și notorietatea pe piața din Cluj sunt baza pe care au construit Deco Center, parte din Mendola Group – compania de anvergură internațională, cu peste 100 de angajați si  capital 100% autohton, deținut de familia Székely din Cluj-Napoca.

Deco Center, membru al grupului de firme Mendola, este o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul comercializării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România.

Sortimentul bogat de perdele şi draperii completat cu articole textile pentru dormitor, living, baie şi bucătărie este pus la dispoziția pieței de specialitate din România și Europa de Est, datorită colaborărilor profesionale dezvoltate cu unele dintre cele mai semnificative companii de specialitate din lume.
Achiziționarea cu grijă a produselor oferite, ne-a ajutat și ne ajută în continuare să devenim cel mai căutat furnizor de metraje pentru perdele și draperii, galerii și șine, perne, pilote, lenjerii de pat, pături și prosoape în zona de est a Europei.
Reprezentăm și promovăm produsele noastre sub brandul Mendola, caracterizate prin: calitate, creativitate, stil, trend și utilitate.
Mendola fabrics este lumea ce ne reprezintă, prin ea dorind să oferim tot ce avem mai bun, mai deosebit.
Comercializarea produselor noastre se realizează prin colaborările cu rețele DIY, Hypermarketuri, prin redistribuitori, magazine partenere și nu în ultimul rând prin magazinele proprii.

DIY

Suntem prezenți pe această piață cu brandurile Mendola fabrics, Mendola Art, Mendola home textiles, Mendola bedding si textile licentiate brand Disney începând cu anul 2002. Momentan fiind furnizorii principali în toate lanturile mari de bricolaj din România.
Activitatea noastră se extinde și în afara granițelor țării, din 2009 dezvoltând colaborări cu lanțurile de magazine DIY din Ungaria, Bulgaria, Germania si in curand si in alte tari din Europa.

Redistribuitori si magazine partenere

2002 este începutul unui dezvoltări de succes în ceea ce privește redistribuirea brandurilor Mendola prin Deco Center, către partenerii noștrii comerciali. Colaborarea s-a extins la peste 290 parteneri interni si peste 80 parteneri externi din 23 tari din Europa si din lume.
Încrederea dobândită în colaborarea cu magazinele partenere de perdele și draperii, decorațiuni interioare, mobilă, covoare etc., se bazează pe capacitatea de a oferi continuitate la produsele noastre, pe lângă un raport calitate – preț foarte convenabil. Colaborarea extinzandu-se inclusiv la magazine online de home&deco.

Hypermarket

Prezenti cu Mendola Home Textiles cu produse textile ready made completează oferta Hypermarketurilor, existând o cerere explicită din partea consumatorilor pentru tot ceea ce înseamnă home textiles, bedding sau wellness.
Prin prezența noastră în magazinele hypermarket, am descoperit un nou segment din piață, unde putem răspunde pe deplin exigențelor clienților, produsele noastre fiind foarte căutate și preferate.

Magazine proprii

Pentru a ne putea declara profesioniști în domeniul amenajărilor interioare cu perdele și draperii am conceput magazinul de specialitate Deco Center din Cluj Napoca, ca etalon pe acest tip de magazin si loc de experimentare si gasire de solutii de retail viabile pentru industrie. Gama diversă a produselor completată cu serviciile oferite, ne ajută să înțelegem mai bine lumea fascinantă a decorării și să răspundem pe deplin cerințelor clienților noștrii.
Deco Center fiind Membru al Mendola Group a dezvoltat impreună cu firma Mendola Pro și rețeaua de magazine Nobila Casa, magazine specializate de decorațiuni interioare unde oferim soluții complete pentru decorarea și accesorizarea căminelor încă în 9 orașe, cu un total de 14 magazine,  având în vedere extinderea lanțului de magazine comune și în alte orașe ale țării.