Experiența Deco Days 2019

Posted in 2 October 2019

Stimați Parteneri,

 

Cea de-a IV-a ediție Deco Days a fost despre oameni. Despre oameni pasionați de texturi, nuanțe și tendințe, oameni care ne împărtășesc pasiunea pentru țesături și care iubesc arta designului interior. Conceptul acestei ediții  - for the people - a avut ca punct central oamenii care dau viață brandului Mendola Fabrics.

Ziua 1, 19.09.2019, Platinia Conference Hall

În cadrul primei zile de eveniment, prin intermediul unei conferințe practice au fost prezentate noutățile de business și idei eficiente de comunicare implementate în cadrul brandului Mendola Fabrics.

Conferința s-a încheiat cu o sesiune interactivă, de creație, dedicată ultimelor tendințe în materie de design interior. Ultimele momente ale primei zile au fost marcate printr-o cină de gală, care a întrețesut socializarea cu momentele de valoare.

Ziua 2, 20.09.2019, Mendola Fabrics Showroom

În cea de-a doua zi a evenimentului, Showroom-ul Mendola Fabrics din Vlaha, a găzduit o serie nouă de întâlniri și discuții de business, fiind un cadru oportun pentru a lansa Colecția Toamnă/Iarnă 2019 de perdele și draperii, specialiștii în design interior și styling oferind, de asemenea, suport pentru organizarea vitrinelor.
 
Lansarea noii colecții, ce cuprinde peste 65 de modele de perdele și draperii, are la bază conceptul stilistic, Free Spirit of Fabrics, cu un cadru atipic și neconvențional, care are accente din zona de fashion. 

Deși ediția de anul acesta tocmai s-a terminat, deja ne gândim la Deco Days 2020, și ne-ar face mare plăcere să te avem alături de noi.
 
Vă mulțumim tututor celor care ați fost alături de noi!