Experienta Heimtextil 2019

Posted in 10 December 2018

Heimtextil, cel mai important târg dedicat textilelor decorative pentru casa, este locul în care materialele Mendola Fabrics prind viață odată cu fiecare început de an. De 6 ani, prezentăm în premieră colecția de Primăvară – Vară, setăm trendurile în materie de design interior pentru anul în curs și comunicăm partenerilor ideile noastre despre perdele și draperii integrate în amenajările interioare.

Pentru Mendola Fabrics by Deco Center, Heimtextil 2019 a dus mai departe ideea de spațialitate conceptualizată odată cu lansarea colecției de Toamnă – Iarnă la Deco Days 2018, iar standul nostru din Frankfurt a pus bazele unui spațiu dedicat găsirii inspirației. Mai exact, 100 de metri pătrați de inspirație croită pe firul versatil al textilelor Mendola Fabrics.

Space for Inspiration - conceptul din spatele standului

Space for Inspiration, standul nostru de la Heimtextil, a adus în lumină polivalența materialelor Mendola Fabrics și felul în care pot fi folosite acestea într-un design. Nu mai este un scret, pasiunea noastră pentru textile este cea care ne ghidează să inovăm și să vă surprindem cu fiecare ocazie. De această dată, pentru Heimtextil am contruit cu ajutorul prietenilor noștri de la Atelier Mass, un spațiu din textile.

Realizat în proporție de 70 la sută din fâșii de țesături, standul a valorificat o nouă posibilitate de expunere și accesorizare a spațiilor cu ajutorul materialelor. Fâșiile transparente din țesătura pentru perdele Vicenza au înlocuit cu originalitate clasicii pereți, iar fâșiile cu patternuri exotice precum BahamasAzaria Lime sau Maui au îmbogățit paleta cromatică și au transformat standul într-un spațiu al fanteziei, al evadării.

 

Descopera mai multe detalii despre experienta pe care am avut-o la cea de-a VI-a participare Heimtextil:

https://mendolafabrics.ro/experienta-heimtextil-2019-by-mendola-fabrics/