Cum functioneaza

Mendola Club este programul  de fidelizare special pentru partenerii noștri.

La achiziția de perdele și draperii Mendola Fabrics, fiecare metru de metraj cumpărat se transformă în puncte  în cadrul programului Mendola Club.

Cum se calculează punctele?

Fiecare metru de material cumpărat vă aduce un număr de puncte în cadrul programului.

Punctele se acordă în funcție de gama de produse din care fac parte articolele.

Carduri Mendola Club

Programul Mendola Club întroduce trei categorii de carduri Mendola Club, diferențiate prin numărul de puncte obținute.

  • Mendola Card Black
  • Mendola Card Gold
  • Mendola Card Platinum

Lansare program

Lansăm programul Mendola Club in septembrie 2017. Puteti participa la program doar daca sunteti client activ al companiei Deco Center

La lansarea programului se consideră achizițiile Dvs.din 2016 în puncte, considerând metri cumpărați în cursul anului și valoarea în puncte al fiecărui material.

Astfel, aveți ocazia ca la lansarea programului să faceți parte deja din clubul membrilor Mendola Club.

Puteți vizualiza în contul Dvs.pe pagina noastră www.decocenter.ro cardul Mendola de care beneficiați în acest moment.

Ce se întâmplă în timpul anului?

Punctele se calculează în timpul anului, urmând ca la sfârșitul anului numărul de puncte să vă ofere calitatea de membru în clubul Mendola Club, obținând un card Black, Gold sau Platinum în funcție de punctele acumulate.

Aveți ocazia să vedeți în contul Dvs.numărul de puncte pe care l-ați obținut în acest an și nivelul la care ați ajuns în program.

Punctele se calculează zilnic în sistemul nostru de gestiune, astfel mereu aveți posibilitatea de a vizualiza numărul acestora.

Aveți ocazia să intrați și în timpul anului în următorul nivel Mendola Club dacă ați obținut suficiente puncte pentru următorul nivel. Calculul zilnic al punctelor vă permite să beneficiați aproape de a doua zi de beneficiile noului nivel.

La sfârșitul anului 2017 se vor actualiza cardurile de membru pe baza cumpărărilor efectuate de Dvs.în cursul anului  și începând cu data 01.01.2018 veți aduna din nou puncte pentru noul an calendaristic.

Vă dorim succes!