Mendola Fabrics

 

De ce Mendola Fabrics?

Dacă te-ai decis să îți redecorezi casa sau apartamentul, ferestrele tale au acum șansa să primească un nou look în întregime de la Mendola fabrics. Mendola fabrics corespund oricărei necesități în materie de decorare cu perdele și draperii. Colecțiile noastre cuprind peste 600 de modele, metrajele noastre pot fi adaptate diferitelor ferestre sau locații ce trebuie decorate, pe măsurile necesare, în stilul în care vrei.

Colecțiile nostre sunt concepute ca un caleidoscop de tipare și culori, cu intenția de a fi combinate și potrivite cu modele din întreaga gamă.

Oferim o varietate mare de produse din care să alegi, să mixezi și să decorezi. În functie de dimensiunile, sistemul de prindere și de modalitatea de încrețire/ agățare aleasă, mai tradițională, cu rejansă sau, pentru un feeling contemporan, recomandăm inele sau bride.

Pentru persoanele care apreciază timpul şi au nevoie de soluţii rapide, eficiente însă cu un design şi o calitate superioara, am dezvoltat soluţii rapide prin gama noastră de produse Ready-Made cu perdele şi draperii finite la dimensiuni standard (140×245 cm şi 300×245 cm), pe care le puteţi găsi la o parte din partenerii noştrii.

Mendola Fabrics – Marketing si distributie

Noile colectii Mendola fabrics sunt lansate de doua ori pe an printr-o retea de parteneri, distribuitori, lanturi DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile in peste 23 tari.

Mendola fabrics este prezent in piata din Romania si prin lantul de retail Nobila Casa detinut de grup, cu 13 locatii in orasele  Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Baia Mare, Bistrita, Tirgu Mures, Alba Iulia, cat si printr-un magazin propriu detinut de catre compania Deco Center, parte din grup ce detine si distribuie brandul Mendola fabrics ca si core business,  etalon in comertul de perdele si draperii in centrul orasului Cluj Napoca. Aceste showroom-uri dau posibilitatea partenerilor, designerilor, decoratorilor si clientilor lor sa vizioneze gama completa de perdele si draperii mendola fabrics.

Cataloagele noastre de mostre ce prezinta gamele si colectiile sunt utilizate de retaileri si designeri de interior din multe tari europene si din Romania. Toate modelele sunt atent alese si concepute pentru a asigura un inalt nivel de calitate, a mentine un excelent nivel al stocurilor si distributie de mostre rapida si eficienta in pietele pe care este prezent brandul mendola fabrics.

Compania Deco Center investeste anual in campanii de imagine si promotionale penru fiecare brand din familia Mendola, cu focus special pe Mendola fabrics atat in Romania cat si in Europa in magazine ce comercializeaza produse de interior, DIY, home&deco pentru a oferi suport clientilor si a mentine notorietatea brandului.

 

Mendola Fabrics

Este brandul ce ofera o semnatura distinctiva cu un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative si pline de imaginatie. Perdele si draperii aparte, intr-o  gama completa alcatuita din 9 colectii principale si 4 colectii complementare.