Mendola Fabrics

 

Despre Mendola Fabrics

Mendola Fabrics ofera o semnatura distinctiva cu un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative pline de imaginatie.

Brandul vine in intampinarea oricărei necesități în materie de decorare cu perdele si draperii. Sortimentul Mendola Fabrics este format din peste 650 de articole active. Ghidati de un permanent simt estetic, raportat la cele mai noi tentinte internationale de design interior, in functie de stil si destinatia pentru utilizare, tesaturile Mendola Fabrics sunt conceptualizate prin intermediul colectiilor, un caleidoscop de tipare, culori si texturi.

Colectiile Mendola Fabrics sunt lansate de două ori pe an printr-o rețea de parteneri, distribuitori, lanțuri DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile în peste 27 țări.

Marketing și Distribuție

Țesăturile din Colecțiile Mendola Fabrics sunt comercializate în România prin intermediul a peste 500 de parteneri și colaboratori. Reteaua interna de parteneri este formată din 2 mari tipuri din magazine: Magazine de bricolaj și Magazine Specializate.

Brandul Mendola Fabrics este prezent în piața interna și prin lanțul de retail deținut de grupul Nobila Casa cu 16 locații curente (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Alba Iulia), cât și printr-un magazin de prezentare propriu (Cluj-Napoca).

Cataloagele de mostre, sunt utilizate de retaileri și designeri de interior din 27 țări europene. Toate modelele de perdele si draperii sunt atent alese și concepute pentru a asigura un înalt nivel de calitate, pentru a menține un excelent nivel al stocurilor și pentru distribuția rapidă și eficientă.

Customer Service

Compania Deco Center comunica prin brandul vibrant Mendola Fabrics, misiunea companiei si a brandului fiind de a oferi un înalt nivel al serviciilor si al calitatii produselor. Sistemul de gestiune integrat oferă informații partenerilor în timp real privind nivelul de stoc pentru fiecare model. Un centru logistic ultramodern ce asigură livrarea comenzilor lansate până la orele 14.00 în aceeași zi prin sistem de curierat sau în maxim 7 zile prin platforma logistică proprie.Procesarea rapida a comenzilor impreuna cu sistemul de transport performant propriu si prin terti ofera o distributie de cea mai inalta eficienta din industrie.

Oferim o varietate mare de produse, peste 650 de metraje din care să alegi, să mixezi și să decorezi. Dacă te grăbești, o parte din materiale se găsesc și sub forma de ready-made la o parte din partenerii noștri.