Migrare sortiment Deco Center in online- o solutie rapida si urgenta in depasirea situatiei dificile din piata generata de COVID-19!

Posted in 27 March 2020

Dragi parteneri,

Avand in vedere situatia actuala am inceput de acum o saptamana pregatirea pentru migrarea in online pe platforma a tuturor articolelor din sortimentul Deco Center ce se preteaza vanzarii online.

Astfel colegii nostri din departamentul Key Account impreuna cu cei de la Marketing  o sa va trimita toate informatiile (inclusiv fotografii si text pentru produse) in asa fel incat uploadarea lor si disponibilitatea la achizitie online sa se faca cat mai rapid si facil.

Credem ca aceasta migrare ne va ajuta sa trecem cu totii mai usor  peste aceasta perioada cu care ne confruntam, iar in viitor va deveni un canal important de vanzare in parteneriatul nostru.

Vom reveni catre dvs cu discutii tehnice si concrete la nivel de cod produs, pentru a fi cat mai operativi si a pune la dispozitia cumparatorilor online cat mai multe produse listate la dvs sau propuneri noi de listare.

Impreuna, vom depasi aceasta situatie dificila pentru toti atat la nivel de business cat si la nivel personal.

 

Cu multumiri,

Echipa Deco Center