Bemutatóterem

A romániai függöny piacon 15 évet meghaladó tapasztalattal rendelkező Deco Center Románia legnagyobb függöny- forgalmazójává nőtte ki magát.
Ahhoz, hogy ismertetni tudjuk a mintegy 600 anyagot, illetve az általunk kínált teljes termékskálát, szükségét éreztük annak, hogy egy olyan felületet hozzunk létre, amely lehetővé teszi a dekorációs elemek, új kollekciók, azaz a teljes termékskálánk bemutatását.
Az általunk kínált gazdag termékskála megtekintéséhez, illetve az együttműködési feltételek és módok meghatározása érdekében kérjük, látogasson el apahidai bemutatótermünkbe (Apahida, str. Libertății nr. 21, Kolozs megye).
Időpontfoglalás esetén készségesen az Ön rendelkezésére állunk, segítséget nyújtva a megfelelő darabok azonosításában, továbbá az Ön tevékenységi köréhez leginkább passzoló megoldások kiválasztásában.
A Deco Center bemutatóterem ugyanakkor otthont ad a félévente – tavasszal és ősszel – sorra kerülő Függöny-vásárnak is, amely keretében bemutatjuk a nemzetközi piac aktuális tendenciáival összhangban lévő legújabb fényáteresztő függönyöket és dekoranyagokat.
Bármilyen alkalommal is látogatna el hozzánk, szívesen látjuk!