Fényáteresztő- és dekorfüggönyök

 A függönyök szerepe a helyiségekben az, hogy befogadó, valamint meleg és kényelmes hangulatot teremtsenek. Ezeknek a textileknek ugyanakkor a belterek dekorációjában is fontos szerep jut.

Tekintettel ezeknek a textileknek a rendeltetésére, a színekkel, anyagokkal, stílusokkal és modellekkel kapcsolatos számtalan preferenciákra, a Deco Center a Mendola Fabrics márkanév alatt bőséges anyagkínálatot biztosít ahhoz, hogy minden egyes helyiségben kialakítható legyen a legideálisabb hangulat.

 

Fényáteresztő függönyök
Mintegy 450  fényáteresztő függönyanyag, különböző voile anyagok, nyomott mintás vagy hímzett  voile-ok, hímzett vagy applikációval díszített organzák közül választhat. A legkedveltebb anyagok közé tartoznak a natúr hatású függönyök , legyenek azok hímzett, avagy különféle absztrakt vagy virágmintás díszítésűek. A Deco Center kollekciójából nem hiányoznak azok a függönyök sem, amelyek, mindamellett, hogy a legújabb technológiák szerint vannak előállítva, a legfrissebb tendenciákat is követik.

Dekor függönyök
A mintegy 350 anyagot magába foglaló dekor függöny kínálatunk számtalan kombinációs lehetőséget nyújt a befogadó hangulat kialakításához. A klasszikus – taftból, szaténből vagy ezek kombinációjából készülő – modellektől a legmodernebb – bársonyos alapú – modelleken át a rusztikus, natúr hatású modellekig a dekoranyagok megannyi modellje és gazdag színválasztéka határozottan megfelelnek a legkülönlegesebb igényeknek is.

Bútorszövetek
A méterárupiac igényeire hangsúlyt fektetve, a Deco Center különleges bútorszövetekkel egészítette ki termékskáláját.

Pano1