Mendola Interior: made for soul

 

 

 

 

MENDOLA INTERIOR: Made for Soul

READY-MADE

Este brandul ce ofera o produse ready made, perdele si draperii pentru persoane ce apreciaza timpul, au nevoie de solutii rapide, eficiente insa cu un design si o calitate superioare.

Se adreseaza persoanelor cu un ritm alert de viata, cu stil de viata modern, in viteza,  un om aflat în permanentă miscare. Cu toate acestea, acest client nu doreşte să facă rabat de la calitate şi aspect, fapt pentru care are nevoie de soluții rapide şi eficiente în fiecare domeniu al vieţii sale, dar mai ales atunci când vine vorba de spaţiul în care isi desfasoara o mare parte din ea.


 

TABLOURI & DECORATIUNI PERETE

Produsele disponibile sub umbrela acestui brand sunt tablouri pictate manual pe panza, decoratiuni de perete handmade realizate din lemn, material, sticla.

Tablourile pictate manual sunt vandute neinramate, acestea facand parte dintr-o gama de peste 200 modele disponibile la diversi parteneri in stoc.


 

ARTICOLE BEDDING: perne, pilote, cearceafuri elastice

Produsele asociate acestui brand sunt lenjerii de pat 100% bumbac, cearceafuri elastice, perne si pilote cu diverse umpluturi (nanofibra, bumbac, pene, mixte).


 

PROASOAPE BAIE

Baia este spatiul in care te reimprospatezi si te pregatesti pentru a face fata provocarilor aduse de o noua zi. Rasfata-ti simturile cu gama de prosoape 100% din bumbac marca Mendola Interior. Gama de prosoape pentru baie cuprinde o selectie de prosoape din bumbac 100% cu dimensiuni mari, medii sau mici.