Mendola home textiles

 

Mendola Home Textiles

Este brandul ce oferă produse Ready Made, perdele si draperii pentru persoane ce apreciază timpul, au nevoie de soluții rapide, eficiente, însă cu un design și o calitate superioare.

Se adreseaza persoanelor cu un ritm alert de viață, cu stil de viata modern, in viteză,  un om aflat în permanentă mișcare. Cu toate acestea, acest client nu doreşte să facă rabat de la calitate şi aspect, fapt pentru care are nevoie de soluții rapide şi eficiente în fiecare domeniu al vieţii sale, dar mai ales atunci când vine vorba de spaţiul în care își desfășoara o mare parte din ea.

Deco Center, fiind conștient că timpul este prețios pentru toată lumea, a dezvoltat soluții și pentru aceste situații, soluţii cuprinse în oferta noastră de Ready Made, cu perdele şi draperii finite la dimensiuni standard (140×245 cm şi 300×245 cm).

De asemenea, acordăm o importanță sporită şi solicitărilor specifice venite din partea lanţurilor de magazine. Gama de perdele şi draperii Mendola Home Textiles se aliniează trendurilor actuale și, indiferent de finisările aplicate (bride, inele sau rejansă), calitatea produselor este superioară.