Metraje perdele, draperii, tapițerii

 

Cât să dezveleşti sau cât să acoperi din spațiul privat, este o decizie personală. Cât se vede din sau în casa noastră depinde de noi. Paleta largă de soluții oferite de Deco Center, prin brandul Mendola Fabrics, asigură nu numai posibilitatea de a masca sau a accentua anumite părţi din cămin, ci și felul în care arată acestea în final.

Cum pentru clientul nostru este important modul în care se pune în operă controlul spațiului privat, este important și pentru noi: pe lângă cele peste 600 de modele mereu împrospătate, precum şi colecţii noi de primăvară şi toamnă prezentate în fiecare an, am dezvoltat Mendola Cutting Program prin care oferim o gamă exclusivă din colecţia noastră, cu livrarea produselor în maxim 48 de ore.

 Având în vedere obiectivul acestor ţesături, nenumăratele preferinţe în ceea ce priveşte culoarea, ţesătura, stilul şi modelele, va oferim o gama largă de produse pentru a crea atmosfera ideală în orice locuinţă.

Ţesături pentru perdele
Puteţi alege, din peste 300 de ţesături pentru perdele, diverse modele de voaluri, imprimate sau brodate, organza cu broderie sau aplicaţii. Unul dintre cele mai populare materiale este linenlook, fie că este vorba de perdele brodate sau cu diverse imprimeuri abstracte sau florale.
Colecţia Mendola Fabrics conţine ţesături care sunt produse prin cele mai noi tehnologii, încadrându-se de asemenea în tendinţele actuale.

Ţesături pentru draperii
Oferta pentru draperii include aproximativ 300 de textile, care permit posibilitatea de potrivire multiplă, cu scopul de a crea o atmosfera primitoare.
Pornind de la elemente clasice, cum ar fi tafta, satin sau o combinaţie a acestora, de la cele mai moderne, cu o baza catifelată, la elementele linenlook mai rustic, cu o selecţie bogată de culori, ţesăturile pentru draperii îndeplinesc cele mai diverse nevoi .

Ţesături pentru tapiţerie
Având în vedere cerinţele de pe piaţă, Deco Center a diversificat sortimentul, oferind şi o selecţie de ţesături speciale pentru tapiţerie.