DECO DAYS 2017

Posted in 19 September 2017
   
    Datorita succesului de anul trecut al evenimentului Deco Days, suntem hotărâţi să dezvoltăm conceptul, aşa că promitem o călătorie fascinantă între trecut şi viitor, infuzată cu nuanţe şi texturi mereu surprinzătoare, împreună cu echipa noastră, formată din oameni pasionaţi şi dedicati textilelor.
Prima parte a evenimentului va avea loc în spaţiul neconvenţional de la Impact Hub Cluj, unde vom inaugura programul de fidelizare Mendola Club şi vor avea loc workshop-uri tematice. Pe lângă acestea vom avea o prezentare a unei colecţii sub amprenta designer-ului Aknes Ku şi introducerea unui brand nou Mendola Interior.
    Incursiunea în lumea Deco Days va continuă la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central, cu vernisajul expoziţiei Art of Fabrics — See Fabrics Differently, urmat de un after party, unde vom recrea, în cadenţa elegantă a ritmurilor de jazz, atmosfera strălucitoare a anilor ’20. Conceptul inedit propus de noi — loc de întâlnire al artei şi al textilelor — va fi transpus, în manieră privilegiată a artei contemporane, într-o locaţie deopotrivă intimă şi boemă. Dansul modern, iluminatul arhitectural şi sesiunile de video-mapping vor orchestra călătoria ta în universul Deco Days. Vinurile spumante Carassia promit să completeze şi să însufleţească atmosfera încântătoare.
    In cea de a doua zi a evenimentului, propunem un tur ghidat al eclecticului Cluj-Napoca, menit să ofere energie pentru întâlnirile de business, care se vor desfășura în a doua parte a zilei. În cadrul acestor întâlniri se vor descoperi ultimele noutăți, texturi și design-uri în materie de perdele și draperii. Pe lângă aceste oportunități, fiecare participant va beneficia de numeroase pachete de oferte personalizate,
adaptate nevoilor sale.
 
 
    In retrospectia anului trecut, va reamintim experienta creata la Deco Days 2016, eveniment ce a avut loc la Grand Hotel Italia. Acesta s-a bucurat de un mare success în rândul partenerilor şi nu numai, avand participati in numar de peste 140 de persoane, parteneri şi invitaţi speciali, televiziune, jurnalişti şi bloggeri.
    Prima parte a zilei evenimentului a inclus prezentări de business şi workshop-uri, un success story  prezentat de un partener, iar în partea a două a zile ne-am bucurat de un Visual Delight Fashion Show, în care colecţia nouă Mendola Fabrics a fost prezentată sub formă unui fashion show cu rochii create de creatoarea de modă Zita Pop. Pe lângă această incursiune in lumea textilelor, a avut loc şi un cocktail party şi o cină elegantă.
 
    Depășește, doar la Deco Days 2017, distanța conceptuală dintre aparență și esență.
Fii alături de noi în călătoria Deco Days!
 
 
 
 Deco Days 2016 - Fashion Show