Lanțuri de magazine DIY

 

DIYSuntem prezenți pe această piață începând cu anul 2002, momentan fiind furnizorii principali în cele mai cunoscute magazine de bricolaj din România.
Activitatea nostră se extinde și în afara granițelor țării, din 2009 dezvoltând colaborări cu lanțurile de magazine DIY din Ungaria, Bulgaria și Germania
În prezent deservim peste 135 de magazine DIY, atât cu țesături pentru perdele și draperii, cât și cu o gamă largă de produse ready made: perdele – draperii finite, ciucuri, magneţi, perne decor, cuverturi de pat, pături.
Din 2010 suntem prezenți pe piața de bricolaj și cu o gamă diversificată de tablouri.
În anul 2011 am diversificat sortimentația noastră și cu o ofertă bogată de perne, pilote lenjerii de pat, o gamă nelipsită de pe rafturile magazinelor.
Punem accent totodată și pe continuitatea produselor oferite, devenind astfel parteneri de încredere pe termen lung pentru toți colaboratorii noștri.
Serviciile oferite cuprind soluții de logistică, propuneri de comandă, analize și recomandări pentru acțiuni speciale, servicii de coasere, program cutting.
Prin departamentul nostru de marketing venim în ajutorul magazinelor prin propuneri de discounturi și promoții. Ajutăm totodată vânzările cu diferite materiale de marketing, poze ambientale, cu design pentru paginile de catalog.
Experiența dobândită, procedurile bine definite deja, ne încurajează în a rămâne deschiși în fața noilor colaborări atât din țară cât și din străinătate.