Experiența Deco Days 2020

Posted in 1 September 2020
Experiența Deco Days 2020

Deco Days 2020 a fost despre noile posibilități , o ediție aniversară transmisă în exclusivitate online. 

Cea de-a 5-a ediție Deco Days, ne-a încărcat cu energie pozitivă transmisă la rândul ei de către voi, toți cei care ați stat în fața ecranelor timp de o oră și jumătate și ați fost alături de noi, adresând întrebări, răspunzând la Poll-uri și reacționând la toate cele prezentate live. 

Deși într-un format live transmis online, am reușit și în această ediție să redăm acea experiență caracteristică evenimentului Deco Days, de această dată sub umbrela conceptului de noi posibilități.

Pentru noi, anul acesta noile posibilități s-au conturat prin noul showroom Mendola Fabrics, un loc aliniat cu ultimele tendințe internaționale de design interior, un loc plin de energie, optimism și inspirație, un loc în care abia așteptăm să ne revedem cu partenerii și colaboratorii noștri. Un alt element important este reprezentat de nouă platformă Mendola Fabrics, care integrează actualul decocenter.ro și mendolafabrics.ro, dar și de alte noutăți din zona de dezvoltare business. Nu în ultimul rând noile posibilități sunt conturate și prin nouă Colecție Toamnă/Iarnă de perdele și draperii.

Noua Colecție Toamnă/Iarnă 2020 de perdele și draperii a fost prezentată în premieră de către Adela Pârvu și Bogdan Bob Rădulescu, într-un dialog captivant și încărcat cu informații practice. Noua colecție are ca sursă de inspirație natura înconjurătoare, relația omului cu natura, precum și tendința internațională de design interior de a crea amenajări cu texturi, elemente și nuanțe împrumutate din natură.

Deco Days 2020 ne-a arătat că un eveniment online, poate prinde viață chiar și într-un format mai puțin obișnuit pentru acest eveniment, prin prezenta invitatului special Adela Pârvu și a mult îndrăgitului host Bogdan Bob Rădulescu, prin dinaminca întrebărilor adresate de către voi și prin prezența online a unui număr impresionant de participanți.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în transmisiunea live a evenimentului, mulțumim clienților, colaboratorilor și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei noi ediții Deco Days!